Profetiile împlinite ale diferitelor religii despre sfârșitul lumii

Se dezvăluie sulul cu șapte pecețiAproape toate semnele date națiunilor ca avertisment pentru venirea sfârșitului civilizației noastre s-au adeverit. De-a lungul timpului, diverse religii și profeți de pe diferite continente au lăsat informații cu același scop: să ofere semne clare și indicii despre apropierea sfârșitului, astfel încât oamenii să recunoască și să se pregătească. Multe dintre aceste predicții se împlinesc chiar acum în fața noastră.

Cu cât ne adâncim mai mult în predicțiile incredibile care s-au împlinit deja și continuă să se împlinească, cu atât acest mister devine mai mare. Pentru un om rațional, este evident că o astfel de cantitate de fapte, semne și evenimente care au avut loc în ultimii ani, fie simultan, fie succesiv, nu poate fi întâmplătoare.

Să enumerăm pe scurt cele mai importante, înainte de a aborda cea mai importantă profeție care s-a împlinit la sfârșitul anului 2019 și care informează umanitatea ce trebuie să facă pentru a preveni distrugerea civilizației noastre și pentru a intra într-un nou ciclu.

Credincioșii diferitelor religiiS-a prezis că majoritatea oamenilor vor ignora profețiile despre sfârșitul lumii. Ziua Judecății va surprinde pe mulți – va veni „ca un hoț noaptea”. De ce este așa? Pentru că așteptarea pasivă și indiferentă a mântuirii de sus, în rugăciuni inutile și speranțe la Dumnezeu, Allah, Buddha etc., a fost proclamată de aproape toate religiile, confesiunile și sectele religioase timp de secole. Și majoritatea oamenilor continuă să fie inactivi și trăiesc în iluzii, cu rugăciuni inutile și speranțe de mântuire.

MeditațiiEzoteriștii și spiritualiștii fantezează despre trecerea cuantică iminentă, inducând și ei oamenii într-o falsă siguranță. Ei dau informații false și sfătuiesc oamenii să se calmeze și să se concentreze pe dezvoltarea sufletelor lor și pe practici quasi-spirituale, în timp ce lumea se îndreaptă spre abis și va atinge curând punctul fără întoarcere, care va afecta pe toți.

Indicații despre ce trebuie făcut se găsesc în toate textele sacre ale tuturor religiilor, dacă sunt citite și analizate cu atenție. Se spune: „Credința fără fapte este moartă” (Iacov 2:19-20).

Se mai spune: „ Nu oricine-Mi zice: «Doamne, Doamne!» va intra în Împărăţia Cerurilor, ci doar acela care face voia Tatălui Meu, Care este în ceruri” (Matei 7:21).

Coranul dă un indiciu: „...aceștia sunt cei care se grăbesc să facă fapte bune și sunt înaintea celorlalți în aceasta” (Sura „Al-Mu’minun”, 23:61). Hindușii au fost, de asemenea, avertizați: „Împlinește-ți datoria, căci acțiunea este cu adevărat mai bună decât inacțiunea” (Bhagavad-Gita 3.8).

În istoria civilizației noastre, au existat mereu războaie, epidemii și dezastre naturale, iar mulți au văzut în acestea semne ale sfârșitului lumii. Dar lumea nu s-a sfârșit niciodată, viața a continuat și vigilența oamenilor a scăzut în timp.

Însă niciodată în istoria civilizației noastre nu s-a împlinit această cea mai importantă profeție. Niciodată o serie de fapte incredibile, menționate în diverse religii și națiuni, nu s-au întâmplat simultan sub ochii noștri.

Profețiile iudaismului

  • În septembrie 2018, în Israel s-a născut un vițel roșu.
  • La începutul lunii octombrie a aceluiași an, fotograful renumit Noam Bedein a publicat imagini senzaționale care dovedeau existența peștilor vii în Marea Moartă, lucru nevăzut de mii de ani.
  • O lună mai târziu, turiștii au fost surprinși când au văzut un șarpe la Zidul Plângerii, urmărind un porumbel. 
Toate aceste evenimente sunt descrise în Tora ca prevestiri ale Apocalipsei și ale Zilei Judecății.

Profețiile islamului

Deșertul arab înfloritMesagerul lui Allah a spus: „Ultima oră nu va veni ... până când pământul Arabiei nu va deveni din nou pajiști și râuri.” (Sahih Muslim 157C. Cartea 5, Hadith 2208). Cea mai incredibilă realizare este că deșertul arab a înflorit și râurile au curs prin el.

Concurență în construirea de case înalteAlte semne ale sfârșitului timpului s-au împlinit, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată înainte:

  • Concursul de construire a clădirilor înalte;
  • Fuziunea piețelor și creșterea comerțului.

Abu Huraira a relatat că Mesagerul lui Allah a spus: „Într-adevăr, vor veni ani de înșelăciune, când mincinoșii vor fi crezuți și cei adevărați nu, când trădătorii vor fi de încredere și cei de încredere vor fi suspectați de trădare, când cuvântul va fi la oamenii mici, la nebuni care vor conduce afacerile națiunii” (Sunan Ibn Mājah 4036).

Abdullah b. 'Amr: „Printre semnele orei Judecății se numără faptul că cei mai răi oameni vor fi ridicați și cei mai buni vor fi coborâți” (al-Dani și al-Hakim).

Umar b. al-Khattab: „Arabii vor pieri atunci când vor prospera… Acest lucru se va întâmpla atunci când păcătoșii dintre ei vor triumfa asupra celor evlavioși și când ipocriții vor conduce un trib mare” (al-Dani).

Profețiile creștinismului

Se potrivesc în multe puncte cu cele ale islamului.

Ambele religii au prezis o creștere și frecvență a conflictelor militare, lipsuri alimentare, cutremure grave și epidemii. Se spunea că oamenii vor deveni egoiști, lacomi, neascultători față de părinți, fără devotament, fără afecțiune naturală, dependenți de plăceri, fără iubire de Dumnezeu.

Horsemen of the apocalypseLa începutul anului 2020, lumea a fost zguduită de vestea despre coronavirus, dar puțini au recunoscut în acest eveniment un semn al primului călăreț al Apocalipsei: „Și am văzut, și iată, un cal alb. Și cel ce ședea pe el avea un arc, și i s-a dat o coroană...” Puțini au recunoscut în vaccinarea globală săgețile ascuțite ale călărețului.

Cartea prezisă

Foarte puțini oameni acordă atenție unei alte profeții importante, care se găsește în capitolul cinci din Apocalipsa. Totuși, aceasta este cheia tuturor profețiilor ulterioare ale Apocalipsei, iar aceste profeții, care se împlinesc una după alta, sunt direct legate de tot ce s-a întâmplat în ultimii ani.

Apocalipsa 5: "Apoi am văzut în mâna dreaptă a Celui ce şedea pe scaunul de domnie o carte, scrisă pe dinăuntru şi pe dinafară, pecetluită cu şapte peceţi.

Şi am văzut un înger puternic, care striga cu glas tare: „Cine este vrednic să deschidă cartea şi să-i rupă peceţile?"

Mielul sacrificat

Şi nu se găsea nimeni nici în cer, nici pe pământ, nici sub pământ, care să poată deschide cartea, nici să se uite în ea. 

Şi am plâns mult, pentru că nimeni nu fusese găsit vrednic să deschidă cartea şi să se uite în ea. 

Şi la mijloc, între scaunul de domnie şi cele patru făpturi vii şi între bătrâni, am văzut stând în picioare un Miel. Părea înjunghiat.

El a venit şi a luat cartea din mâna dreaptă a Celui ce şedea pe scaunul de domnie

Ce este această carte pe care Apostolul Ioan a văzut-o în mâna dreaptă a celui care „ședea pe tron”? Cum știm ce scrie în această carte, dacă nimeni „în cer, pe pământ sau sub pământ” nu poate deschide sau vedea cartea? Ce însemnătate au cele șapte peceți și cele șapte sfeșnice de aur, menționate în Apocalipsă?

La sfârșitul anului 2019 în Rusia, în Caucaz, a fost publicată o carte neobișnuită.  Primele rânduri indică faptul că aceasta este cartea menționată în capitolul cinci din Apocalipsa Apostolului Ioan. Cartea vorbește despre deschiderea celor șapte peceți, revelația misterului celor șapte sfeșnice de aur și multe alte minuni, care adună fragmente de informații din diferite religii ale diverselor popoare într-un puzzle complex. Cartea este relatată în numele premergătorului revenit al Mesiei și afirmă că mesajul cărții trebuie transmis fiecărui om viu, indiferent de statutul social, apartenența politică, națională, teritorială, religioasă sau nivelul de educație. Dovezile conținute în carte sunt destinate și ateilor.

Cartea afirmă că FIECARE OM trebuie să verifice singur conținutul cărții, să se convingă și să tragă propria concluzie că aceasta este CARTEA PREZISĂ, revelată întregii lumi la sfârșitul timpului. Cartea dezvăluie secretele simbolurilor sacre, venerate de diferite popoare din antichitate, astfel încât fiecare să le recunoască și să înțeleagă că acest mesaj nu este doar pentru creștini, ci pentru toți oamenii de pe pământ. În ciuda numeroaselor interpretări ale simbolurilor stelei cu șase și opt colțuri și ale crucii echilaterale, nimeni nu știa exact de unde provin și ce înseamnă cu adevărat.

Toate aceste simboluri, semnificația lor, legătura lor cu cele șapte sfeșnice din Apocalipsă, legătura lor cu Kaaba sacră pentru musulmani și multe alte minuni sunt dezvăluite în carte.

Cartea conține un mesaj important pentru omenire despre ce trebuie să facă fiecare pentru a se pregăti pentru venirea iminentă a Mesagerului și pentru Ziua Judecății.

Un videoclip legat:

Le profezie sulla fine dei tempi si sono avverate. Il libro rivelato dell'Apocalisse 

Descărcați cartea"Un Mesaj"

Videoclipuri în limba engleză

Informații despre carte în diverse limbi

Alăturați-vă la noi pe Telegram