Prefață la a doua parte a cărții "Un Mesaj" - "Timpul unității"

În limba rusă a fost publicată a doua parte a cărții "Un Mesaj" - "Timpul unității". Pe blogul nostru "Mesaj" începem să publicăm traduceri ale unor capitole din această carte în limba română.


A doua parte a cărții  "Un Mesaj”- "Timpul unității"
Acesta este timpul ultimei șanse de a ne uni prin iubire, conștiință și rațiune.

Acesta este timpul pentru a elibera lumea de stăpânirea sataniștilor, uniți de darul manifestat al Atotputernicului.

Acesta este timpul de examinare de către Tatăl nostru, pentru fiecare suflet și întreaga lume, în alegerea dintre întuneric și lumină.

Dacă ați ști, cât de mult mă străduiesc să găsesc cuvintele potrivite pentru voi, ați fi uimiți. Ajutați-mă să vă transmit mesajul Atotputernicului, concentrându-vă atenția asupra rândurilor acestei cărți.

Pentru a vă sprijini și a vă ajuta să acceptați a doua parte a acestei cărți, Dumnezeu v-a dat prima parte. În ea, El a dezvăluit lumii dovada existenței Sale, astfel încât să puteți accepta darul Său, să vă întăriți credința, și să îndepliniți voința Sa pentru mântuirea voastră. Uniți-vă prin iubire, conștiință și rațiune și eliberați lumea de răul.

Nu am știut când Dumnezeu își va dezvălui voința de a publica această a doua parte. El v-a acordat cinci ani pentru a accepta darul Său din prima parte a cărții, care a fost dezvăluită în Rusia în 2019. El v-a acordat cinci ani pentru a discerne adevărata natură a slujitorilor religiei prin inactivitatea lor în ceea ce privește unitatea voastră, chiar dacă abisul este deja vizibil. El va acordat cinci ani pentru a vedea prin numeroasele voci ale falșilor profeți, pentru a le recunoaște minciunile și a le demasca ipocrizia.  

Cel Atotputernic v-a pregătit pentru a doua parte a cărții, astfel încât chiar și cei care cred fanatic  în ceea ce este scris și în slujitorii religiei să poată găsi adevărata credință în Dumnezeu prin cele șapte sfeșnice revelate , astfel încât să purifice Sfintele Scripturi de minciunile care împart popoarele în religii și confesiuni, și pentru ca voi să puteți rezista tentațiilor inumanilor care încearcă să vă impună o doctrină unificată a întunericului. Și pentru ca slujitorii religiei să poată deveni adevărați preoți.

It's time to recognize that those who divide the teaching into religions and confessions don’t possess true faith but instead divide you. Those who fall into the nets of their lies are immature souls, for whom God's gift has been revealed to help them. The time for the final battle has come, the time when every soul must choose between darkness and light.

Este timpul să recunoaștem că cei care împart învățătura în religii și confesiuni nu posedă credința adevărată, ci dimpotrivă, vă dezbină. Cei care cad în plasele minciunilor lor sunt suflete imature, pentru care darul lui Dumnezeu a fost revelat pentru a-i ajuta. A venit timpul bătăliei finale, timpul în care fiecare suflet trebuie să aleagă între întuneric și lumină. 

Cei care se îndoiesc nici măcar nu au aruncat o privire la darul lui Dumnezeu din prima parte a cărții, pe care l-am dezvăluit conform voinței Tatălui nostru.  

Ei nu m-au putut ocoli să citeasc ă cartea și să pretindă că vor urma doar voința slujitorilor religiei. Lor, le spun: Treziți-vă, căci nu-l veți cunoaște pe Mesager dacă nu veți avea voința de a decide. 

Dacă ați putea recunoaște grija Atotputernicului pentru sufletele voastre, ați fi emoționați până la lacrimi de admirație și dragoste pentru Tatăl nostru. 

Doar tu trebuie să faci o alegere între efemeritate și eternitate. Faceți această alegere prin fapte spirituale din sufletele voastre, depășind înrobirea gândurilor străine care vă conduc în abis.

Fiecare dintre voi a traversat mii de ani pentru a ajunge la acest moment, experimentând atât întunericul, cât și lumina. Acesta este timpul de testare pentru fiecare individ și pentru întreaga lume. Treziți-vă, slujitori ai religiei, și aveți milă de popoarele care suferă de lipsă de Dumnezeu, dezbinare și pierderea credinței unul în altul. Deveniți prin fapte duhovnicești preoți și războinici ai Atotputernicului, pentru ca prin exemplul vostru să înceapă unirea împotriva întunericului. Vi s-a dat o alegere de sus – să acceptați Darul manifestat al Celui Atotputernic prin îndeplinirea voinței Sale sau să continuați să împărțiți popoarele în religii.

Cei care nu s-au depășit încă pe ei înșiși, nu vor atinge nivelul de a fi oameni decât dacă își dezvoltă propriile opinii și nu participă la lupta pentru sufletul lor, pentru viitorul copiilor lor și pentru eliberarea lumii. Îi rog pe toți să-și dea seama că nu ești necesar în lupta împotriva inumanilor, dar ai nevoie de luptă, pentru că nu-l vei ajuta pe Dumnezeu să-ți salveze sufletul, ci Dumnezeu te ajută să-ți salvezi sufletul. El te-a adus în acest timp prin cunoașterea binelui și a răului, astfel încât să poți face o alegere conștientă prin propria ta decizie, și nu prin opiniile idolilor care se opun deciziilor tale personale. Cei care ignoră vocea Creatorului – Conștiința – se scufundă în ispitele întunericului, pierd calea adevărului și sunt pe drumul lor trecător. Acesta este timpul eliberării omenirii de sub stăpânirea sataniştilor.

Întunericul încearcă să te facă, prin vocea lăcomiei, să ignori preocuparea născută din dragoste pentru viitorul copiilor tăi, al țării tale și al lumii, și să te gândești doar la îmbogățirea ta și a familiei tale. Încearcă să vă împiedice, din teamă, să vă ascultați conștiința și să vă angajați în lupta pentru sufletul vostru. Încearcă să vă împiedice, prin ignoranță, să ascultați rațiunea și, în schimb, să urmați zidul idolilor voștri, care cer răbdare și supunere.

Treziți-vă! Cele șapte minuni ale lumii, prevestite de antici, au fost dezvăluite. 

Vă iubesc datorită scânteii divine din voi. Prin această scânteie divină, suntem cu toții frați și surori, ceea ce înseamnă că această rudenie depășește diferențele etnice și religioase. Scânteia divină a crescut în fiecare dintre voi de-a lungul a mii de ani.Chiar și un fir de iarbă, prin scânteia vieții, posedă frecvența de a străpunge asfaltul în drumul său spre lumina soarelui. Numai prin puterea vieții și a iubirii pot fi depășite dificultățile, iar semenii noștri pot fi protejați. Frecvențele iubirii și conștiinței înarmează mintea pentru a lua deciziile corecte pe calea Atotputernicului.

Scopul predicilor lui Iisus a fost același cu scopul lui Mahomed, precum și cu scopul altor mesageri - o învățătură unificată de sus. Iar scopul întunericului este de a diviza în religii, confesiuni, de a jefui, ucide și menține în ignoranță. 

Ascultați-i pe tovarășii mei, pe care îi admir, deoarece sunt sinceri și fermi în hotărârea lor de a proclama mesajul de sus. Pentru cei dintâi este întotdeauna mai greu, iar faptele lor sunt o ispravă spirituală în fața ochilor Celui Atotputernic. Ei sunt puțini, dar Dumnezeu este cu ei. Voi sunteți miliarde, dar sunteți în cătușele inumanilor, care vă conduc în abis. Faceți alegerea între darul lui Dumnezeu și întuneric. 

Fiecare dintre voi va acționa în conformitate cu adevărata voastră natură în aceste zile de examinare a fiecărui suflet și a lumii. 

Cu dragoste, Aslan Uarziaty

Un videoclip legat:

A Shocking Appeal from the Messiah's Forerunner to all Peoples of the World

Capitolul următor 

Pentru o listă completă a capitolelor publicate din partea a doua a " Un Mesaj" - "Timpul unității", vă rugăm să vizitați arhiva blogului "Mesaj": https://mesaj198romanian.blogspot.com/p/arhiva-blog-mesaj-198.html

Descarcă cartea "Un Mesaj" (Partea I) în format pdf:  https://www.ot369.de/several-languages/romanian

Cartea și informații despre carte în diferite limbi, inclusiv română: https://www.book198.online/docs/Information-about-the-book-Message-in-different-languages

Puneți-ne întrebări pe Telegram (în limba română): https://t.me/chatmessage198_romania