Cinci minuni de sus

 Cinci minuni de susDe patru ani încoace, Aslan Uarziaty bate în inimile oamenilor, încercând să încurajeze sufletele adormite la creșterea spirituală a conștiinței, să ia măsuri înainte de un eveniment important care se apropie inevitabil și cu care se va confrunta fiecare persoană vie (evenimentul va fi descris mai jos). Dacă nu i-ați auzit încă adresele video, citiți ultimul său apel către umanitate, lăsând deoparte părtinirea și faceți o alegere în sufletul vostru. Acest apel este acum tradus în diferite limbi. 

"Timpul meu se scurge, ceea ce înseamnă că Mesagerul este deja aproape. Sunt vinovat înaintea Celui Atotputernic pentru că nu am putut trezi majoritatea oamenilor acestei lumi la Darul Său, la împlinirea voii Sale în aproape patru ani. Această lume sălbatică nu a învățat niciodată să-i audă pe Mesagerii vii, și apoi citesc textele lor, distorsionate de cei căzuți. Cei care au credință adevărată, după ce vor auzi mesajul despre Darul Creatorului, vor verifica informațiile, vor aprofunda în ele pentru a verifica personal dacă sunt adevărate sau nu.

Când intrați în carte, nu mergeți direct la tabele. Dacă nu studiați cu atenție textele de început ale cărții, nu veți înțelege scopul Celui Atotputernic în deschiderea cărții. După ce am aprofundat nivelul de absolutitate al tabelelor, vă dați seama că, fără ajutorul Atotputernicului, eu însumi nu aș fi putut dezvălui secretul celor treizeci și trei de chei și secretul sistemului divin al structurii tabelelor, precum și alte secrete care au fost închise până la un anumit timp. Această carte a fost pogorâtă de Tatăl nostru pentru a întări credința voastră, astfel încât să împliniți voia lui.

Cinci minuni săvârșite pe Pământ din 2019 prin voința Atotputernicului:

PRIMUL MIRACOL ESTE O CARTE DESCHISĂ CU ȘAPTE SFEȘNICE

ICartea cu șapte peceți a fost dezvăluită în 2019
În 2019, în Rusia, în Caucaz, prin voință și cu ajutorul Atotputernicului, am deschis cartea prezisă. Din carte am scos șapte sfeșnice, care sunt șapte tabele sacre. Apoi a avut loc sfârșitul timpului învățăturilor și a început timpul examenului, iar voința Creatorului de a se împlini a fost manifestată: să ne unim, să oprim războaiele. Oamenii înșiși trebuie să se unească cu majoritatea lor, fără ciocniri cu autoritățile, fără revoluții și haos, fără să se aștepte ca cineva de sus să le comande, fără să se aștepte la apariția unui lider care va organiza totul. În aceste vremuri din urmă, care sunt menționate în scripturi ca "zilele din urmă", "sfârșitul timpului", fiecare ar trebui să facă așa cum îi spune conștiința sa, fără a ține cont de autorități, fără a aștepta ca alții să facă acest prim pas. Aceasta este voia Atotputernicului, singurul Dumnezeu pentru toate popoarele.

Matricea programului Divin este concepută în așa fel încât să accepte alegerea majorității. Dacă majoritatea rămâne de partea întunericului cu nelegiuirea, separarea și indiferența lor, atunci aceasta este alegerea majorității. Dacă majoritatea, prin acțiunea unității, face o alegere a direcției cardinale, atunci programul divin va accepta această alegere. Și atunci nici o forță nu va putea împiedica mântuirea lumii și tranziția ei într-un nou ciclu. Aceasta este legea universului.

Atotputernicul oferă o alegere fiecărui suflet și întregii civilizații, dar decizia este luată de oameni. Aceasta este dreptatea sa absolută. Dar lumea încă ignoră voința Creatorului, iar dezastrele naturale se intensifică. Dar aceasta nu este o pedeapsă de sus, este lumea însăși care atrage cutremure, inundații, uragane, boli și răutate. Lumea care rămâne de partea întunericului culege nenorocirile întunericului.

AL DOILEA MIRACOL ESTE UM MESAJ CODIFICAT DIN CALENDARELE ANTICE, UN INDICIU CARE TRAGE DINTR -CIVILIZATIE EXTRATRESTRA SI UM MECANISM “PUNCT DE SPRIJIN”

Cartea pe care am deschis-o prin voința Atotputernicului a fost blocată în calendarele antice ale diferitelor popoare de mai bine de 5.000 de ani. Unele calendare conțineau cheile cărții, în timp ce altele conțineau conținutul cărții. Prin decodarea părții secrete a calendarelor, Creatorul a arătat dovezi despre Sine, astfel încât voința Sa să fie îndeplinită.

Calendare antice și un cerc sub forma unei cărți deschise cu numere

Apoi am scos aceeași carte dintr-unul dintre desenele de pe teren. Desenul a fost lăsat în Anglia, în comitatul Wiltshire, în 2006. Desenul a fost realizat de reprezentanți dintr-un alt univers. Au avut și ei timp de examen, a existat un înaintaș care le - a dezvăluit această carte și a existat un mesager de sus. Și lumea lor a trecut examenul, ceea ce înseamnă că s-a mutat într-un nou ciclu de dezvoltare a civilizației. Acest lucru le-a oferit ocazia de a ne ajuta lumea noastrâ sugerând că soarta noastră este legată de această carte, cu împlinirea voinței Atotputernicului. Știau că timpul întregului ciclu al civilizației noastre se apropia de sfârșit, ceea ce înseamnă că cartea noastră se va deschide și se va întâmpla timpul examenului. Știau despre asta și, prin urmare, au dat acest desen în avans.

Dintr-un alt desen al lor, am scos secretul mecanismului "punct de sprijin". Dacă lumea reușește să se elibereze de influența nonumanilor, smulgându-și soarta din ghearele lor, atunci cu eforturile comune ale țărilor va fi timp să creăm o instalație "punct de sprijin", care ar putea permite civilizației noastre să mențină Pământul într-o poziție sigură, astfel încât să putem scăpa de apropiata "schimbare a polilor" Pământului și să oprim dezastrele naturale. Dezvoltarea teoretică a punctului de sprijin a fost confirmată de Comisia științifică, dar proiectul a fost blocat de nonumani imediat ce au devenit conștienți de acest lucru.  

PRINCIPIUL MECHANISMULUI DE SPRIJIN

Mecanismul punctului de sprijin
Desenați axa pe care este fixată tija. Există o greutate la capătul tijei. Tija se rotește în jurul unei axe. Aceeași tijă trebuie fixată la celălalt capăt al axei. Atât tija superioarâ, cât și cele inferioarâ sunt în direcția opusă una de cealaltă. Imaginați-vă mental mișcarea tijelor unul către celălalt. Mișcarea are loc pe jumătatea din față a cercului la viteză mare. În timp ce greutățile tijelor se mișcă în această parte a cercului, întregul mecanism are tendința de a merge înainte. Greutățile tijelor continuă să se deplaseze pe partea din față a cercului și aproape se apropie de marginile opuse ale liniei orizontale trase, împărțind cercul în două părți egale. În acest stadiu, mecanismul este rotit rapid la 180 de grade. Acest lucru nu interferează cu mișcarea tijelor și ele continuă să se rotească fără a se oprire pentru o clipă. Ambele greutăți se vor deplasa întotdeauna numai pe o jumătate a cercului, deși fac revoluții complete în jurul axei. Adică, forța mecanismului de mișcare va fi întotdeauna într-o direcție dată. Instalația va avea proprietatea imobiliară, fără a se baza pe mediul extern (aer, apă, pământ). Este mai probabil ca Pământul să se miște din instalație decât se va mișca punctul de sprijin din loc.              

Dar lumea noastră continuă să ignore Darurile de Sus, rămânând de partea întunericului fără Dumnezeu, cu dezbinare, indiferență. Și nici măcar bloggerii nu răspândesc informații despre cartea deschisă. Ei spun adevărul pe Youtube, dar cu aceste adevăruri duc în abis. Tăcerea bloggerilor, jurnaliștilor, politicienilor, miniștrilor templelor, bisericilor, moscheilor, bisericilor, despre darul Creatorului se datorează nivelului lor spiritual slab și indiferenței față de oameni, față de lume. Zeci de mii de oameni din Rusia, Ucraina, Belarus, care au auzit despre Darul  Creatorului, prin numeroase videoclipuri, articole, postări în rețelele sociale, nu transmit vestea oamenilor. Cartea a fost tradusă în multe limbi ale lumii. Activitățile unui grup mic de voluntari nu sunt suficiente pentru a informa lumea. Faptul că oamenii trec prin acest mesaj și nu îl transmit, arată că nivelul spiritual al omenirii este foarte scăzut. Cataclismele naturale și provocate de om, conflictele militare și religioase care izbucnesc în diferite țări se intensifică deja atât de mult încât oamenii care ascultă vocea conștiinței lor nu pot rămâne tăcuți despre Darul Creatorului. Conștiința este chemarea liniștită a Creatorului.   

A TREIA MINUNE ESTE UM TEMPLU NECREAT DE ȘAPTE SFEȘNICE

Templul
Prin voința Celui Atotputernic, am construit un Templu din șapte sfeșnice, scoase din ultima carte a lumii noastre. În acel moment, a avut loc începutul numărătorii inverse pentru sosirea iminentă a mesagerului Creatorului, iar noile frecvențe s-au intensificat și mai mult, motiv pentru care sufletele întunecate au început să devină stupide și bestiale, iar sufletele luminoase au devenit mai inteligente și mai puternice. Isus a spus odată că ar putea construi Templul în 3 zile dacă vechiul Templu ar fi distrus. Nu l-au înțeles, râzând de el. Vechiul templu despre care vorbea Isus este lumea veche care venerează Vițelul de Aur. Noul templu este personificarea unei lumi noi, a unei case noi, în care Isus îi va primi pe cei care îl urmează pe omul care poartă ulciorul cu apă (Evang. Luca 22:10). Ulciorul cu apă este Era Vărsătorului. Persoana care conduce la casă este cea care deschide cartea și construiește templul. Acesta este cel al cărui cap, ca și capul unui miel, a fost servit pe un platou la masa lui Irod.      

Întâlnire cu înaintașul și trimisul la malul apei
Întâlnirea mea cu Isus pe râu a însemnat că următoarele noastre misiuni vor fi împlinite în Era Vărsătorului. Întâlnirea a însemnat finalizarea misiunii mele și începutul împlinirii misiunii de către Isus. Isus nu a fost înjunghiat ca un miel și nu a fost răstignit. Faptul că Isus ar fi deschis cartea este inventat pentru a vă împiedica să mă auziți pe mine, înaintașul său, pentru a vă împiedica să priviți în cartea deschisă, să vedeți un dar de sus și să îndepliniți voința Atotputernicului. De asemenea, numele și naționalitatea Mesagerului, înfățișarea și modul său de apariție au fost inventate în diferite religii, astfel încât să nu-l recunoști când va veni momentul. Atunci inumanii și slujitorii lor îi vor ridica împotriva lui Isus pe cei care nu au crescut până la propria concluzie și voință și astfel au rămas la nivelul bioroboților umanoizi, care sunt prea leneși să gândească cu propriile minți și să analizeze independent ceea ce se întâmplă în lume. Timpul examenului se va încheia în ziua în care Isus Își va arăta puterea.

Slujitorilor bisericilor și moscheilor le spun: sunteți cu miile, stați între părțile beligerante trimițând soldații acasă. Veți fi ascultați, văzând că faceți voia Celui Atotputernic și veți fi susținuți de majoritatea oamenilor cu lacrimi de bucurie. Treziți-vă, treziți-vă la împlinirea voinței de sus.

Am văzut lumi care nu au trecut examenul. Animalele din pădure se plimbau prin orașele lor, iar oamenii zăceau pe străzi, imobilizați de o boală teribilă. Totul a fost distrus. În acele lumi, cei încolțiți s-au dus într-o lume nouă, în timp ce restul s-au prăbușit în praf. Este o minciună că lumea noastră este condamnată. Nu este condamnată! Se va întâmpla așa cum alege majoritatea. Treziți-vă și treziți-i pe ceilalți. Cine nu-i trezește pe alții nu se trezește el însuși pentru că nu împlinește voia lui Dumnezeu.   

AL PATRULEA MIRACOL-STEAUA CU OPT COLȚURI

Un mic ciclu de nouă unități cu opt vârfuri și simbolurile pe care le conținPrin voința Celui Atotputernic, am scos steaua cu opt colțuri de pe cele șapte tabele sacre (șapte sfeșnice de aur). De atunci a început perioada de tranziție a celor vrednici la lumea nouă, ceea ce confirmă încă o dată apropierea Judecății de Apoi.

Noile frecvențe s-au intensificat și mai mult, iar dezastrele naturale pe care lumea le-a atras prin lipsa ei de evlavie, dezbinare și inacțiune s-au intensificat și mai mult.

Figura stânga din dreapta arată un mic ciclu complet format din nouă unități cu opt raze, trei unități în fiecare dintre cele trei rânduri. Aceasta este" cărămida " universului. Deși este format din nouă unități cu opt raze, numărul de unghiuri pe fiecare parte exterioară este de șapte. Aceste șapte colțuri de pe fiecare parte arată integritatea completă a celui mai mic complex.

Așa cum o stea cu opt colțuri este formată din trei simboluri principale, tot așa un mic ciclu complet arată aceste trei simboluri cunoscute lumii noastre din cele mai vechi timpuri (vezi imaginea din dreapta). Orice număr de complexe complete prezintă nu numai aceste trei semne solare cele mai semnificative - octogonul, hexagonul și crucea echilaterală, ci și alte semne. Octogonul este principalul semn solar și este venerat de toate popoarele lumii și de religii. Din cele mai vechi timpuri, s-a crezut că dezvăluirea misterului octogonului este asociată cu timpul tranziției de la Lumea Veche la cea nouă. Trăim deja în acest timp. 

Iată un exemplu despre modul în care o stea este scoasă din sfeșnice folosind exemplul unei secțiuni a unui tabel. Stelele din tabele pot fi scoase nu numai prin cifre de numere:

Un exemplu de stea cu opt colțuri de pe o masă sacră din cartea celor șapte sfeșnice de aur

A CINCEA MINUNE – MISTERUL CUBULUI SACRU "KAABA"

Kaaba
Cubul KaabaMisterul cubului sacru, scos din cele șapte sfeșnice de aur ale cărții, a fost, de asemenea, dezvăluit. Fiecare parte a cubului este formată din nouă stele cu opt colțuri care formează un ciclu mic. Șase astfel de cicluri formează cele șase laturi exterioare ale cubului, în interiorul cărora există încă șase astfel de cicluri. În total, există 12 cicluri, formate din 108 stele cu opt colțuri. Următoarele două cantități constau, respectiv, din 27 și 125 de cuburi. Rădăcinile digitale ale acestor prime trei cantități duc la numărul 198-Numărul Trinității: 1 (Atotputernicul), 9 (Universul), 8 (eternitatea). Toate următoarele trei cantități arată, de asemenea, numărul 198. Misterul complet al proprietăților cubului (Kaaba) va fi dezvăluit în timp. Cel mai puțin pe care Cubul îl va oferi este energia liberă din eter.

Șapte pietre sunt păstrate în templul Kaaba din Mecca. Se crede că restul pietrelor s-au pierdut. Dar nu erau alte pietre, ci doar aceste șapte, care vorbește despre cele șapte sfeșnice scoase din cartea deschisă a Celui Preaînalt. Templul Kaaba este o predicție despre Templul miraculos care vine în epoca Vărsătorului.

Simbolul islamic Rub al-Hizb și steaua cu opt colțuri
Șapte pietre sunt păstrate în templul Kaaba din Mecca. Se crede că restul pietrelor s-au pierdut. Dar nu erau alte pietre, ci doar aceste șapte, care vorbește despre cele șapte sfeșnice scoase din cartea deschisă a Celui Preaînalt. Templul Kaaba este o predicție despre Templul miraculos care vine în epoca Vărsătorului.

KaabaAșa cum Isus a vorbit despre omul cu ulciorul cu apă (Luca 22.10), referindu-se la Era Vărsătorului, tot așa Profetul Mohamed a spus că îi va întâlni pe cei vrednici lângă apă (Hadith-ul profetului Mohamed 8:3792), ceea ce înseamnă și timpul Erei Vărsătorului.

Principalele profeții descrise în textele sacre ale diferitelor popoare și religii s-au împlinit și chiar râurile au curs peste nisipurile Arabiei, dând viață vegetației. Mai rămâne din ce în ce mai puțin timp până în Ziua Judecății... Dacă lumea nu se trezește și nu crește la nivelul spiritual adecvat de înțelegere a ceea ce se întâmplă cu înțelegerea sa personală și dacă toată lumea nu ia măsurile adecvate pentru a-i ajuta pe cei netreziți să se trezească, atunci mulți nu îl vor recunoaște pe Mesagerul care va veni și va predica pentru o vreme și apoi își va manifesta puterea. Și când își va arăta puterea, atunci va fi prea târziu să-l recunoaștem. Ziua Judecății va avea loc. Alegerea lumii este în mâinile lumii, în mâinile fiecăruia dintre oamenii vii.

Luați - vă decizia personală acum între întuneric și lumină, între praf și eternitate. Până acum, lumea voastră se poticnește cu mândria ei pentru Numele Meu, dar este necesar să intrați în cartea deschisă, pentru că ea nu este de la Mine, de la Cel Atotputernic. Cine nu înțelege aceasta va rămâne în robia mândriei sale. Acum doar alegerea ta determină rezultatul căii tale. Pentru asta este timpul examenului.       

Întoarceți-vă către Cel Atotputernic cu singura rugăciune adevărată în propriile voastre cuvinte. Nu mai recita textele de rugăciune ale altor oameni, care te-au separat de singura rugăciune sacramentală. Veți simți bucurie și chiar tremur în tot corpul, mai ales când vă rugați pentru prima dată cu propriile cuvinte.

Citești în scripturi: "Să nu te închini idolilor", dar te închini picturilor pe care le-ai pictat și te închini chipului de lemn al lui Isus, și mănânci simbolic trupul Său, și bei sângele Său, așa cum te învață preoții. Dacă ți-ai fi privit faptele cu mintea, te-ai fi săturat de faptele tale. Nu ați construit nici măcar un singur templu al Celui Preaînalt, ci numiți fiecare templu cu nume de oameni și ați așezat deasupra templelor simbolurile crucii alungite și simbolul întunericului, semiluna.

Credeți bloggeri falși, politicieni, preoți de diferite religii, dar nu v-ați pus întrebarea: dacă sunt adevărați, atunci de ce tac despre darul Creatorului pentru mântuire? Nici măcar nu ați crescut la nivelul cererilor pentru "preoți" de a opri războaiele, dar ori nu-i auzi, ori îi crezi când vă spun despre smerenie și răbdare și nu despre unitatea Națiunilor împotriva prăpastiei.

Ascultați discursurile blânde ale profeților falși despre tranzițiile cuantice, că sunteți aproape "zei", dar nu auziți Mesajul de sus. Vi s-a spus să discerneți mincinoșii după faptele lor (Matei 7:15-19), dar nu discerneți. Ce alt ajutor aveți nevoie pentru a vă trezi, ce dovadă aveți nevoie de la Creator? Fiecare dintre cele cinci minuni de mai sus nu ar fi putut fi manifestată înainte de timp fără voința și ajutorul Atotputernicului. Este un examen pentru fiecare suflet și întreaga lume pentru a vedea ceea ce este evident. Nu numai că trebuie să aveți timp să vedeți și să vă treziți, dar trebuie să aveți și timp să creați "punctul de sprijin" al instalației, pentru a nu muri din cauza cataclismelor în creștere din cauza viitoarei “schimbări a polilor” Pământului. 

Înarmați-vă cu dragoste pentru copiii voștri, acceptați Darul Creatorului spre împlinire pentru a vă salva pe voi înșivă, pe copii și pe întreaga lume. Cultivați-vă voința de a lua PROPRIA decizie personală. Cel mai credincios sfătuitor al tău este vocea Celui Atotputernic – CONȘTIINȚA.

Cei care pun vocea minții și a conștiinței lor sub discursurile și instrucțiunile "autorităților" sunt suflete neștiutoare care s-au oprit la nivelul animalelor umanoide. Simțiți bucuria din respect pentru Tatăl nostru și împliniți voința Lui - Creatorul Unic al tuturor lucrurilor, Dumnezeul Unic pentru toate popoarele. Nu spun acest lucru din furie față de lipsa voastră de rațiune, ci din grijă pentru sufletele voastre. Faceți-o la timp pentru a elibera lumea înainte de venirea Mesagerului lui Dumnezeu.  

(Textul se bazează pe videoclipul lui Aslan Uarziata "cinci minuni de sus") 

Descărcați cartea"Un Mesaj"

Arhiva blog "Mesaj"

Videoclipuri în limba engleză

Informații despre carte în diverse limbi

Alăturați-vă la noi pe Telegram