Despre Tabelele Sacre și efectul lor purificator asupra conștiinței noastre

Tablă magică

Semnificația Darului Creatorului este de a vedea absolutitatea lor printr-o examinare atentă a tablelor sacre din cartea revelată timpului nostru, pentru a realiza că nu un om le-a făcut prin ajustarea numerelor. Te uiți la tabele și vezi doar un set de numere, iar acestea nu sunt cu adevărat numere în sensul restrâns al cuvântului. De fapt, acesta este un nivel complet diferit, care nu este încă accesibil înțelegerii umane. Aceste tabele conțin toate misterele imaginabile și de neconceput ale existenței. Chiar și spunând și numărând sumele numerelor din tabele vă va da o credință de nezdruncinat și vă va întări puterea.

 În procesul de a privi tabelele, există o purificare a conștiinței (procesul merge în paralel cu imersiunea în structura tabelelor, prin luarea în considerare a cheilor din celule, prin compilarea a cel puțin unui pătrat magic(folosind metoda), prin conectarea acelorași cifre sau chei (1-4-7, 2-5-8, 3-6-9) din tabele în semnul stea cu opt raze. Dar nu este nevoie să petreceți prea mult timp în acest sens.

Este important să înțelegem semnificația mesajului textual al cărții. Pentru a face acest lucru, este necesar să NU mergeți direct la tabele din curiozitate, ci mai întâi să citiți cu atenție și să analizați cu mintea, logica și conștiința TEXTELE din carte. Și nu este nevoie să încercați să căutați nici un sens în tabelele însele. Tabelele vor dezvălui noi tehnologii doar dacă lumea își smulge viitorul din ghearele nonoamenilor. În caz contrar, toate tehnologiile vor fi în mâinile lor, iar acest lucru nu poate fi permis

Cea mai importantă sarcină a noastră astăzi este să TREZIM MAJORITATEA LA UNITATE împotriva nonoamenilor, să ridicăm nivelul conștiinței colective a oamenilor pentru a opri valul distructiv nu numai de înrobire, manipulare a conștiinței de masă până la agravarea conflictelor militare, acumularea de deznădejde, panică, disperare, dar și să oprim creșterea dezastrelor naturale și să comutăm fără probleme conștiința colectivă spre creație. Misterele tabelelor se vor dezvălui treptat, pe măsură ce conștiința oamenilor se limpezește și pe măsură ce conștiința spirituală colectivă crește


Modul în care se desenează o stea cu opt colțuri este de a conecta aceleași cifre în celulele tabelului

Și nu trebuie să căutați răspunsuri în planul material acum. Materia este aproape o iluzie a lumii noastre, este temporară. Oamenii trebuie să crească până la înțelegerea regulilor programului matricei divine pentru pământeni, pentru că această înțelegere și respectarea regulilor matricei le deschide oamenilor calea spre Eternitate.  

Majoritatea covârșitoare a pământenilor nu văd încă în scripturile sacre ce este adevărat și ce este fals. Ei nu o văd pentru că nu încearcă să crească până la opinia LOR, până la concluzia LOR, ci orbește repetă ca papagalii ceea ce le este dat de "preoți", politicieni și televiziunea mare. Vă rugăm să rețineți că în nicio națiune nu a existat un singur preot care să se întoarcă la ultima carte a Celui Prea Înalt, la Darul Său, la împlinirea voinței Sale.  

Și pământenii, în cea mai mare parte, nu s-au îndreptat încă spre darul Creatorului, ci continuă să urmeze abisul, deși abisul este deja vizibil și toate profețiile s-au împlinit deja, iar profeția despre impunerea unui semn pe mână sau pe frunte (chip) se poate împlini, de asemenea, dacă nu sunt înarmați cu Darul Creatorului, dacă nu sunt înarmați cu entuziasm pentru viitorul copiilor lor, dacă nu sunt înarmați cu RATIUNEA și vocea Atotputernicului - Сonștiința. Dar mulți îi mai cred pe „preoți”, care îi liniștește cu un basm că Isus va veni și îi va salva pe toți. Mulți mai cred profeți falși care sugerează că tranziția cuantică se va întâmpla de la sine și că nu trebuie făcut nimic în legătură cu aceasta. Câtă ignoranță trebuie să ai în cap pentru a spera în Ziua Judecății sau la tranziția cuantică, fără a depune eforturi, fără a realiza creșterea spirituală a sufletului prin depășirea lenei, pasivității, mândriei, părtinirii, fără a întreprinde acțiunile care sunt necesare în acest moment. 

Rezultatul Zilei Judecății va fi în funcție de nivelul lumii. Nu Mesia sau saltul cuantic trebuie așteptat, dar trebuie să aveți timp să creșteți la nivelul necesar al sufletului vostru, la nivelul necesar al conștiinței voastre, pina la sosirea Mesiei. Programul Divin oferă întotdeauna ceea ce alege majoritatea. Majoritatea de până acum alege partea întunericului prin dezunire și pasivitate. Indiferent cât de bine crede o persoană despre sine, dacă scuipă pe voința Creatorului, atunci aceasta este alegerea lui sub Ochiul Atotputernicului. Trăim acum într-o perioadă de alegere între întuneric și lumină pentru fiecare suflet și întreaga lume.

(Bazat pe spusele lui Aslan Uarziata)

Descărcați cartea"Un Mesaj"

Arhiva blog "Mesaj"

Videoclipuri în limba engleză

Informații despre carte în diverse limbi

Alăturați-vă la noi pe Telegram