Scopul vieții pe pământ


Evoluția conștiințeiSufletele noastre sunt "embrioni în pântecele" Universului. Sufletele se nasc și cresc pe Pământ experimentând lumina și întunericul. De-a lungul multor încarnări, sufletul parcurge un drum lung prin ipostaze vegetale și animale înainte de a se naște în ipostaza umană.

Exemple de creștere a sufletului în diferite ipostaze

În ipostaza unei plante, sufletul iubește viața, dar numai pe a ei. După trecerea în ipostaza unui animal, sufletul rămâne în esență o plantă. Acestea sunt, de exemplu, animale precum șacalii, hienele, mantisele de rugăciune, crocodilii, nevăstuicile și jderii. Ele diferă de plante prin faptul că încep deja să dezvolte dragostea pentru copiii lor. Dar nu le pasă de nimic altceva. În sufletele lor nu există nici iubire pentru alții, nici milă. Dar prada lor crește, de asemenea, în conștiința lor în acest moment, suferind durere și groază atunci când este mâncată. Atunci sufletul se transformă în ipostaza unui animal mai dezvoltat, care învață să-i iubească măcar puțin pe ceilalți (lei, lupi, urși, delfini). Sufletul lor are milă de prada lor: mai întâi își ucid prada și abia apoi o mănâncă. Înainte ca sufletele să se nască prădători, ele se nasc erbivore. Erbivorele sunt mâncate de prădători, determinând sufletele lor să experimenteze cât de dureros și teribil este să fie mâncat. Drept urmare, ei dezvoltă compasiune pentru cei care cad în ghearele prădătorilor.

În fiecare ipostază sufletul trăiește multe vieți și experimentează lumina și întunericul. Numai atunci se va întrupa în ipostaza umană. În primele sale vieți este în esență un animal. Acestea sunt animale umanoide, cum ar fi bioroboții, care nu au propria lor opinie, dar trăiesc conform programului care le-a fost impus de societate și în care regulile sunt dictate de suflete mai puternice.

În primul rând, sufletele sunt conduse de mâna din școală pentru a experimenta lumina și întunericul prin bucurie și greutăți. După aceea, mâna se deschide treptat, oferind persoanei dreptul de a acționa independent. În acest timp, fiecare persoană își arată adevărata natură. Există mulți oameni care își trăiesc pur și simplu viața ca "buruieni". Astfel de oameni rămân în esență animale umanoide, chiar dacă au trei diplome universitare și un doctorat.

Timpul alegerii

Și acum este timpul când fiecare suflet este testat-înainte de Ziua Judecății. Programul divin al matricei creează condițiile în care fiecare suflet este forțat să – și facă alegerea-să stea de partea întunericului sau de partea luminii. Partea luminii este aleasă prin ACȚIUNI pentru a împlini voia lui Dumnezeu  (de a trezi majoritatea pentru unificare și unitate) și nu prin rugăciuni scrise de cineva, nu prin așteptări și speranțe goale. În această perioadă, imoralii încep să devină proști zi de zi, iar cu cât sufletele întunecate devin mai proaste, cu atât acțiunile lor devin mai agresive. Dar toate acțiunile lor servesc la ridicarea conștiinței celor care încă dorm. În aceste momente, întunericul începe să se manifeste în acțiuni atât de josnice încât mulți oameni "adormiți" au dorința de a rezista întunericului unindu-se cu ceilalți. Cu cât aversiunea față de întuneric este mai puternică, cu atât este mai împinsă din suflet, iar sufletul este umplut cu lumina unei conștiințe înalte. Acest lucru înseamnă că rolul întunericului este de a-i ajuta pe "cei care dorm", pentru că nu numai că perioada de învățare s-a încheiat, dar nici cea de examene nu va dura mult. "Ziua Judecății" va rezuma nivelul fiecărui suflet care a trecut prin secole de renașteri multiple.

Oamenii care nu s-au ridicat la propriile opinii, la concluziile lor, care nu au cultivat în ei înșiși un sentiment de demnitate de sine și un sentiment de onoare, rămân pentru moment în spatele unui "zid" de neînțelegere, la fel cum animalele rămân în spatele unui "zid" în raport cu oamenii. Într-o lume atât de sălbatică, este ușor pentru cei căzuți (non-oameni) să gestioneze politica de personal, promovând în funcții înalte de putere la toate nivelurile acele acoliți de animale care nu privesc dincolo de propriul profit și vanitate. Mulți dintre ei nu sunt gunoi și chiar deștepți, adesea amabili, ca un câine sau o pisică, dar continuă să rămână în spatele "zidului" care separă esența animală de esența umană, deși TUTUROR li se oferă posibilitatea de a crește până la nivelul unui Om.

Dacă majoritatea populației lumii alege sclavia pentru copiii lor, atunci așa să fie. Dacă majoritatea oamenilor nici măcar nu le pasă că copiii lor vor muri în chinurile războiului și foametei, atunci așa să fie. Dacă majoritatea stă de partea iubirii pentru copiii lor, adunându-se împreună, atunci lumea va fi salvată. De aceea, examenul are loc acum. Lumii i se oferă o alegere - să se alăture întunericului prin dezunire sau să împlinească voința Creatorului prin unitate. Matricea Divină se adaptează la alegerea majorității. Prin urmare, tot ceea ce se întâmplă ar trebui să fie perceput ca un impuls pentru creșterea sufletului tău și să-ți cultivi sufletul în sine la nivelul unei Persoane care trăiește și acționează conform conștiinței sale.

Acum imaginați-vă că la nivelul pământesc al acestei lumi nu există nici întuneric, nici rău, ci doar lumină. În astfel de condiții, sufletul nu va putea crește la milă, deși în jurul lui va fi doar lumină, puritate, loialitate și onestitate. Fără cunoașterea durerii, fără cunoașterea umilinței, ea nu va putea să crească în ea însăși un sentiment de demnitate, pur și simplu va parazita și se va bucura să rămână la același nivel mii de ani.     

Exemplu: un suflet tânăr, prin experiența durerii cauzate de un alt suflet, învață această durere și își dă seama că este rău. Prin această lecție-conștientizare, sufletul crește la nivelul milei pentru ceilalți. Un alt exemplu: un suflet a suferit din cauza trădării și apoi și-a dat seama de bunătatea fidelității, iar acum încearcă să nu mai trădeze, pentru a nu provoca durere din trădare altora, pe care el însuși a experimentat-o într-o viață anterioară. Sau o persoană a murit din cauza unui cuțit de tâlhar, iar sufletul său și-a dat seama că suferea de violență și crimă. Apoi, în următoarea încarnare, acest suflet încearcă să nu ucidă, știind cum suferă o persoană când se desparte de viață. Așa trăiește fiecare suflet prin multe încarnări în timpul întregului ciclu pământesc de învățături. Și sufletul înțelege că atât întunericul, cât și lumina fac un singur lucru - participă la crearea condițiilor pentru creșterea sufletului.   

În Ziua Judecății, nu va conta cum și-a trăit cineva viața/viețile, nu va conta câte fapte bune sau rele a făcut o persoană. Nu contează dacă te-ai rugat, ai crezut în Dumnezeu sau ai fost ateu. Și doar NIVELUL SUFLETULUI contează. Programul Matricei Divine va decide soarta tuturor chiar în ultima zi. În funcție de nivelul frecvențelor sufletului, "ușile" se vor deschide pentru trecerea în anumite frecvențe. Aceasta este ceea ce a vrut să spună Isus în fraza Sa despre ochiul unui ac (Evang. Marcu 10:25, Matei 19:24, Luca 18:25).

Este imposibil să îmbunătățim forțat sau să agravăm nivelul de frecvență al sufletului. Atunci când o persoană efectuează fapte spirituale și fapte bune, mici sau mari, sau comite răutate, acest lucru nu înseamnă că în lumea superioară cineva acumulează sau scade puncte către suflet și apoi oferă rapoarte și, conform unor astfel de statistici, soarta sufletului este decis. Nu! Acțiunile, bune sau rele, vin de la nivelul sufletului. Prin urmare, sufletul TREBUIE să facă fapte bune, pentru că făcându-le, sufletul devine mai puternic, mai luminos în frecvențe, deoarece fiecare faptă bună, și cu atât mai mult o ispravă spirituală înseamnă întotdeauna depășirea de sine. Și cu fiecare astfel de depășire, o persoană crește în frecvență, crește la nivelul sufletului său. Acesta este singurul scop al vieții – să ȚI CREȘTI CONȘTIINȚA, să crești la nivelul unei Persoane care trăiește și acționează conform conștiinței sale.

(Extrase din comentariile lui Aslan Uarziata sub videoclipurile sale)

Descărcați cartea"Un Mesaj"

Arhiva blog "Mesaj"

Videoclipuri în limba engleză

Informații despre carte în diverse limbi

Alăturați-vă la noi pe Telegram