Fă-ți alegerea - timpul se scurge

Faceți o alegere - timpul se scurge

  Ești un suflet. Și când corpul tău moare, vei lua cu tine doar nivelul sufletului tău pe care l-ai atins. Sufletul tău nu are naționalitate, religie, nici afiliere politică, nici cont bancar, nici statut social. Curăță-ți sufletul și ajută-i pe celelalte suflete să se curețe, să se trezească și să se unească.

Gravură a deschiderii unei cărți cu șapte timbre
Din cele mai vechi timpuri, diverse religii ale diferitelor națiuni au vorbit despre o carte misterioasă. S-au păstrat desene și gravuri antice, care îl înfățișează simbolic pe Dumnezeu, o carte deschisă și șapte sfeșnice conținute în carte. Această carte este menționată în capitolul al cincilea din  „Apocalipsa lui Ioan” ca fiind cartea cu șapte peceți. Timp de mii de ani, nimeni nu știa ce conține exact această carte, dar oamenii știau că ea a fost sigilată cu șapte peceți și că va fi dezvăluită la sfârșitul timpului, înainte de „Ziua Judecății”. Acum profeția s-a împlinit, iar cartea a fost dezvăluită la sfârșitul anului 2019 în Rusia, în Caucaz. Există șapte tabele de numere în carte. Verificați conținutul acestei cărți studiind cu atenție „organismul” celor șapte tabele sacre, care în antichitate erau numite „cele șapte sfeșnice de aur”. Cartea este revelată omenirii ca un Dar, astfel încât toată lumea să poată vedea în mod independent dovezile clare de la Dumnezeu și să citească Mesajul adresat umanității. 

Der Tempel
În 2021, templul nefăcut de mâini omenești a fost construit din mese. Din acel moment, a început trecerea timpului pentru venirea iminentă a Mesagerului. În 2023, steaua cu opt colțuri s-a manifestat în tabele. Odată cu manifestarea ei, a început să se împlinească profeția străveche despre tranziția civilizației noastre de la vechea la noua lume. Au trecut nouă cicluri de învățătură - nouă civilizații în care sufletul vostru a trăit și a experimentat lumina și întunericul. Au existat mai multe cataclisme prin care aceste civilizații au pierit de îndată ce nivelul sufletesc al oamenilor a rămas critic în urma nivelului tehnologic. Iar acum ne aflăm la sfârșitul celui de-al nouălea (ultimul) ciclu.

Odată cu dezvăluirea cărții, a început timpul de încercare pentru fiecare suflet și pentru întreaga civilizație. Recunoașteți importanța acestei perioade. Nu așteptați ca slujitorii diferitelor religii să recunoască Templul sau să vadă în steaua cu opt colțuri semnul începutului tranziției către o lume nouă. Mulți dintre ei nu-l vor recunoaște nici măcar pe Mesagerul lui Dumnezeu. Ei încă nu au construit nici măcar un singur templu în onoarea Celui Atotputernic, dar numesc templele în onoarea oamenilor. Reprezentanții credinței islamice încă nu au îndeplinit porunca Profetului Mahomed cu privire la o Umma comună pentru musulmani. Creștinii sunt încă idolatri care se închină la icoane, tablouri pictate și la o figură de lemn pe o cruce. Evreii continuă să aștepte venirea lui Mesia, care va arunca celelalte națiuni la picioarele lor. În budism și hinduism, au fost inventate multe „zeități” și practici aproape spirituale. În plus, slujitorii diferitelor religii au plasat simboluri peste locurile de cult. Ei au inventat numele, neamul și înfățișarea mesagerului care va veni, astfel încât oamenii să nu-l recunoască pe adevăratul mesager atunci când va sosi. 

În timpul testului final, fiecare trebuie să facă PROPRIA alegere cu propria minte și conștiință. Conștiința este vocea lui Dumnezeu în fiecare ființă umană. 

Citiți cu atenție primele capitole ale cărții înainte de a vă decide, din curiozitate, să vă uitați mai întâi la tabele. Fără a vă ocupa de semnificația mesajului, nu veți putea recunoaște darul lui Dumnezeu și nu veți putea înțelege scopul său de a dezvălui cartea profețită lumii noastre. Această carte nu a fost scrisă de Aslan Uarziaty, ci PRIN el, pentru voi și pentru întreaga lume. Nu există nimic mai important acum decât trezirea majorității oamenilor la unificare și coeziune pentru a salva lumea noastră și a crea un viitor creativ pentru copiii noștri.

Dumnezeu nu intervine în alegerea unui suflet, ci oferă fiecăruia dreptul de a face o alegere liberă.

OBIECTIVUL CU REVELAȚIA CĂRȚII

   «Fraţii mei, la ce folos dacă cineva spune că are credinţă, dar nu are fapte? Poate o astfel de credinţă să-l mântuiască?» (Iacov 2:14

 «Tu crezi că Dumnezeu este Unul? Bine faci! Dar şi demonii cred – şi se înfioară!  Of, om fără minte, vrei deci să pricepi că credinţa fără fapte este zadarnică?» (Iacov 2:19-20)

«Nu oricine-Mi zice: «Doamne, Doamne!» va intra în Împărăţia Cerurilor, ci doar acela care face voia Tatălui Meu, Care este în ceruri...» (Matei 7:21) 
«Credincioșii "se grăbesc să facă fapte bune, fiind înaintea altora în a face acest lucru .»(Sure „Al-Mu'minun“, 23:61 (Koran) 
«Iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi» (Leviticul 19:18) 
«Fă-ți datoria, pentru acțiunea este cu adevărat mai bună decât inacțiunea.» (Bhagavad-gita 3:8)

S-au degradat de la viață la viață și s-au transformat în bioroboți umanoizi care nu mai sunt capabili să gândească singuri, ci trăiesc în funcție de programele care le sunt date de societate. Dar mulți oameni indiferenți mai au încă suficientă lumină în suflet pentru a se trezi în timp și a deveni oameni. Există încă o șansă de a salva aceste suflete, încurajându-i să analizeze singuri ceea ce se întâmplă și să își extindă conștiința. Acesta este singurul motiv pentru care evenimentul la care se face referire în scrierile sfinte ca fiind „Ziua Judecății” a fost amânat până acum. Principala sarcină a sufletelor luminoase este de a ajuta sufletele adormite să se trezească. Încercați să îi treziți pe ceilalți, dar nu le impuneți părerea voastră, pentru a respecta dreptul oamenilor la libera alegere.

Când sufletele majorității se vor trezi și dragostea pentru copii va deveni mai puternică decât indiferența, atunci lumea noastră va începe să se schimbe fără haos și conflicte cu autoritățile, iar ziua judecății va fi o bucurie. Nu considerați că este o pierdere să vă irosiți energia și timpul pentru trezirea altora, ci o fericire să realizați o mare faptă a sufletului. Nu este oare o bucurie să salvezi sufletele altora și ale lumii? Din iubire pentru semenii voștri, din iubire pentru animale și plante, din iubire pentru planeta noastră.

Inumanii știu că nu se pot încarna în noua lume, ceea ce înseamnă că sufletele lor se vor transforma în praf. De aceea, ei încearcă acum să implice țările într-un mare război. Ei încearcă să distrugă lumea prin intermediul guvernelor pe care le controlează, prin mass-media și tehnologie coruptă, provocând dezastre naturale și răspândind epidemii create în laboratoare secrete. Dar influența lor scade cu fiecare zi care trece, iar puterea sufletelor luminoase crește, sporind șansa ca omenirea să se unească în timp prin darul lui Dumnezeu și să se elibereze din sclavie. Dar pentru a elibera guvernele de ticăloși, este necesară unificarea majorității cetățenilor din fiecare țară. Trebuie să existe o unitate a politicienilor cinstiți în guvernele înseși și o unitate a preoților adevărați

Este necesar să se pună capăt conflictelor militare în toate regiunile între toate națiunile.

Vorbiți altor oameni despre profeția împlinită, despre cartea revelată în care este dezvăluit darul lui Dumnezeu pentru unificarea umanității. Dovada manifestată a Dumnezeului Unic pentru toate popoarele este mai puternică decât orice diferență de opinie. Prin urmare, numai El va uni oamenii de diferite religii și naționalități. Nu există și nu va exista o singură persoană care să poată deveni un lider care să unească popoarele, deoarece o persoană poate fi pedepsită, intimidată, întemnițată și ucisă, dar credința în Dumnezeul Unic nu poate fi distrusă. Așadar, credința adevărată este cea care poate uni toți oamenii.  Acesta este darul lui Dumnezeu pentru a ne uni împotriva dezbinării, mândriei și invidiei și împotriva unui mic grup de brute care conduc lumea noastră spre un mare război și spre sclavie și care dau oamenilor statutul de vite prin microcipuri.

Matricea Programului divin acceptă întotdeauna alegerea majorității. Prin urmare, soarta lumii noastre este determinată de majoritate. Dacă majoritatea oamenilor se unesc, eliberarea lumii va avea loc fără haos și conflicte cu autoritățile, iar civilizația noastră va intra fără probleme într-o nouă etapă de dezvoltare. Cu toate acestea, dacă majoritatea oamenilor continuă să se comporte cu indiferență unii față de alții, să nu fie de acord, să se implice în războaie și să execute fără să se gândească ordinele „superiorilor” lor pentru bani, de frică, sub presiune sau din indiferență față de ceilalți, atunci aceasta va fi alegerea majorității. Aceasta va conduce lumea noastră spre distrugere. 

Guvernele înțeleg deja că se află într-un impas, dar continuă să se supună unui mic grup de brute care incită la războaie și la sederi. Le sfătuiesc să nu piardă ultima lor șansă de a se trezi.

Mulți bloggeri încep deja să înțeleagă că omenirea însăși provoacă dezastre naturale și al treilea război mondial. Vorbiți oamenilor pe canalele voastre despre darul lui Dumnezeu, deveniți mesageri, iar prin voi sute de milioane de oameni din întreaga lume vor afla despre profeția împlinită.

Mii de slujitori de toate religiile încep să înțeleagă că Rusia și Ucraina, Israelși Palestina, China și Taiwan și alte părți în conflict, sunt lemne de foc pentru aprinderea celui de-al treilea război mondial. Stați între mitralierele în război și cereți soldaților să plece acasă. Soldații vă vor asculta, văzând în acțiunile voastre adevărații preoți. 

Oamenii au fost împărțiți în partide politice, religii și chiar confesiuni în cadrul religiilor. Folosind rețeaua globală a internetului, oamenii au fost împărțiți în platformele de informare a mii de bloggeri și canale. Sute de organizații mari sunt sponsorizate, fiecare dintre ele pretinzând că știe cum să salveze omenirea, dar adevăratul scop al tuturor acestor organizații este de a diviza și de a separa. Și a mai rămas din ce în ce mai puțin timp pentru a ne elibera de puterea nonumanilor, fără a le da ocazia de a aduce lumea noastră la un punct de neîntoarcere.

La o persoană predomină întunericul, la cealaltă lumina. Dacă ești de partea luminii, întunericul va deveni din ce în ce mai slab și va dispărea treptat. Cei care sunt sedusi de dorintele intunericului nu isi dezvolta sufletul. La asta a vrut să spună Isus când a vorbit despre boabele negerminate. Sufletele acestor oameni se vor prăbuși în praf în Ziua Judecății. Isus a vorbit despre aceasta în pilda despre smochinul care nu face rod.

Majoritatea oamenilor au un fel de „zid”. Depășirea acestui „zid” este inerentă potențialului de dezvoltare spirituală, atunci când o persoană alege partea lumii prin acțiune, și nu prin cuvinte goale. Abia atunci o persoană devine un copil al lui Dumnezeu. În caz contrar, va rămâne un „bob neîncolțit”. Cel neîncolțit nu are PROPRIA sa analiză a ceea ce se întâmplă. O astfel de persoană nu discută comenzi, ci le execută. Este apolitic, nu își dă seama că politica nu începe în guverne. Politica este rezultatul unei societăți politice sau apolitice. O astfel de persoană nu a crescut până la propria concluzie și propriile acțiuni, ci acceptă ca adevăr ceea ce este spus de un predicator al unei biserici, al unei sinagogi, al unei moschei, de un om de știință, de un profesor, de un politician, de un blogger etc. și ia părerea altora ca fiind a lui, deoarece crede tot ceea ce se spune sau se scrie în surse „oficiale. 

Profețiile diferitelor religii ale diferitelor națiuni s-au împlinit deja. S-a prezis că cartea se va deschide înainte de Ziua Judecății și de începutul unei lumi noi. Această predicție s-a adeverit. S-a spus că semnul solar cu opt raze semnifică sfârșitul lumii vechi și începutul uneia noi. Acest semn este dezvăluit în carte. Exista o predicție că înainte de Ziua Judecății, vegetația se va întoarce pe pământurile arabilor și râurile vor curge prin pământurile lor. Și această predicție s-a adeverit. Și multe alte predicții s-au adeverit. Dar majoritatea oamenilor încă nu s-au îndreptat către Cel Atotputernic și nu au citit cartea, deși se consideră credincioși.

Vi s-a dat sfatul lui Isus care a spus să-l urmați pe bărbatul care poartă un ulcior cu apă, pentru că el vă va conduce la casă (Luca 22:10). Urciorul cu apă semnifică Epoca Vărsătorului. Casa în care Isus va primi pe cei vrednici înseamnă lumea nouă. Profetul Muhammad a mai spus că se va întâlni cu cei vrednici lângă apă (Hadith of the Prophet Muhammad 8:3792), care indică, de asemenea, Epoca Vărsătorului.

Nu așteptați inactiv pe Mesager cu rugăciuni în speranța că va veni și vă va salva, ci încercați să reușiți să treziți majoritatea oamenilor la timp pentru venirea lui, pentru că rezultatul din Ziua Judecății va corespunde nivelului întregului lume. Unele suflete se vor prăbuși în praf, dar altele vor intra în lumea nouă, trecând de la temporal la etern.

S-a spus în Biblie că cartea va fi deschisă de cel care era mielul înjunghiat. Oamenii bisericii l-au numit pe Isus „mielul înjunghiat”, astfel încât să nu auzi „un om care poartă un ulcior cu apă”. Nu știi ce înseamnă expresia „miel înjunghiat”? În antichitate, capul unui miel înjunghiat era servit pe o farfurie la masă. Nu știți al cui cap i s-a servit lui Irod pe o farfurie? Citiți despre aceasta în Evanghelia după Matei (capitolul 14), în Evanghelia după Marcu (capitolul 6) și în Evanghelia după Luca (capitolul 9).

Mesia se va manifesta NU prin minuni, ci prin DISCURSĂRI. Timpul învățării sufletelor s-a încheiat. În ultima vreme (în timpul examenelor), fiecare dintre voi PERSONAL are nevoie să vadă esența, lăsând deoparte mândria, vanitatea, invidia și cearta. Trebuie să asculți cu mintea și cu inima pentru a putea deosebi adevăratul Mesia de cel fals. Când adevăratul Mesia își va arată puterea, atunci va avea loc Ziua Judecății pentru cei vii și pentru cei morți. Și va fi prea târziu să-l recunoaștem, va fi prea târziu să te pocăiești. Atunci va fi prea târziu pentru a-l recunoaște, prea târziu pentru a regreta inacțiunea ta. 

Prin urmare, trezește-te acum și începe să acționezi: citește cartea, aprofundând cu atenție în texte, apoi uită-te la structura tabelelor. Încercați să construiți primul pătrat magic folosind numere din două cifre. Desenați linii între numere și chei și vedeți singur cum apare steaua cu opt colțuri în tabele. Aceste acțiuni îți vor curăța conștiința de iluziile și programele impuse de societate, deoarece numerele din tabele sunt frecvențe benefice exprimate prin numere. Numerele vor fi înțelese de oamenii din orice națiune, în orice limbă

Bătălia finală dintre lumină și întuneric pentru sufletele trezite continuă. Cu toate acestea, bătălia NU înseamnă să te opui autorităților, hoților și tiranilor, ci trezirea majorității la unificare prin darul lui Dumnezeu. Luați o decizie prin vocea lui Dumnezeu - conștiința voastră. Și amintiți-vă: cineva căruia îi pasă doar de propriul suflet este indiferent față de ceilalți.  Mântuirea ta se află în sufletele oamenilor pe care încerci să-i trezești.

Încă o dată pe scurt - SCOPUL DEZVULUI CĂRȚII:

Cel Atotputernic se adresează omenirii prin darul său - cartea prevestită cu cele șapte sfeșnice de aur, pentru a:

  • pentru a-i ajuta pe oameni, prin frecvențele divine ale numerelor din tabele, să se curețe de iluzii, concepții greșite și temeri, minciuni și ura impuse de societate;
  • pentru ca să găsească oamenii putere interioară și credință prin contactul cu Frecvențele divine ale sfeșnicilor;
  • pentru a-i ajuta pe oameni să-și dea seama că ajutorul lui Dumnezeu NU înseamnă că El ne va împlini speranțele și așteptările și că va face totul pentru noi, doar pentru că credem în El și ne rugăm. Nu! Trebuie să ne salvăm lumea cu PROPRIILE mâini, unindu-ne unii cu alții. 

Soarta lumii este în mâinile omenirii

Forța umanității constă în unitatea majorității. 

Viitorul nostru depinde de alegerea și decizia majorității.

Oferiți o copie a acestei cărți cunoștințelor, familiei, prietenilor și colegilor tăi și distribuie aceste informații pe rețelele sociale. Traduceți această carte într-o limbă pe care o cunoașteți, astfel încât să o poată citi și oamenii care nu cunosc limbile în care a fost tradusă deja.

Descărcați cartea"Un Mesaj"

Arhiva blog "Mesaj"

Videoclipuri în limba engleză

Informații despre carte în diverse limbi

Alăturați-vă la noi pe Telegram


O viață fără păcat și rugăciunile nu te vor salva în Ziua Judecății

Oameni care se roagăMilioane de oameni duc o viață fără păcat. Lucrează onest, nu fură, se roagă... Dar nu își dezvoltă sufletul. Sunt harnici, dar rămân indiferenți la ce se întâmplă în jur și în lume. Politica nu îi interesează (de aceea răufăcătorii ajung la putere), nici unificarea (de aceea doar un număr mic de oameni încearcă să salveze lumea de la prăpastie). Nu le pasă de adevărata credință, deși unii dintre ei slujesc în biserici și temple, motiv pentru care popoarele nu au apărători, nici profesori și nici sprijin pentru unificare, de exemplu împotriva planurilor elitei. Crezi că acești oameni ascultători și harnici ce dau putere ticăloșilor care jefuiesc și umilesc popoarele vor merge în lumea de sus?

Nu mulți „credincioși” știu ce este adevărata credință. Chiar și cei care citează pe de rost sfintele scripturi nu înțeleg exact ce este scris în scripturi.

O viață „fără păcat” a unui animal umanoid nu te va proteja în Ziua Judecății dacă, în același timp, ești indiferent față de ceilalți și față de ceea ce se întâmplă. Din cauza indiferenței acestor oameni „diligenti”, s-ar putea să se declanșeze al treilea război mondial, microciparea oamenilor și apoi abisul.

Cartea „Un mesaj” a fost deschisă pentru:

1) Pentru a întări credința în cei care au puțină credință, deoarece nivelul celor șapte tabele sacre arată că sunt de la Cel Atotputernic. Aceasta este ultima carte revelată de Dumnezeu și în care este imposibil să schimbi sau să adaugi ceva așa cum se face în sfintele scripturi. Realizând scopul lui Dumnezeu care a deschis această carte, lumea noastră are șansa de a urma vocea conștiinței – vocea lui Dumnezeu. 

2) Dacă lumea se unește și trece examenul, tabelele vor dezvălui suficiente secrete pentru ca lumea să câștige noi tehnologii în orice domeniu. Cel mai mic lucru este victoria asupra tuturor bolilor și extinderea vieții pământești timp de multe secole. Omenirii i s-a dat de ales: fie să continue să asculte opinia slujitorilor bisericii cu înalți demnitari și ranguri, fie să înceapă să ia decizii cu PROPRIA ta minte și să acționeze conform deciziei TALE personale

Totuși, majoritatea continuă să privească spre slujitorii bisericii și să aștepte instrucțiunile lor. Cu toate acestea, va exista o singură instrucțiune de la ei – împotriva lui Dumnezeu. Ei au făcut asta de secole prin persecutarea mesagerii lui Dumnezeu și împărțirea popoarelor în religii și confesiuni pentru a le face pe plac tiranilor. În această perioadă de examen, fiecare suflet trebuie să crească la propria decizie, deoarece în Ziua Judecății, slujitorii bisericii nu vor răspunde pentru tine, ci fiecare va răspunde pentru el însuși.

Din păcate, sunt mulți care sunt la un nivel și mai jos și trăiesc ca bioroboții umanoizi. Aceștia sunt oameni „morți”. De aceea Isus a spus: „Lasă morții să-și îngroape morții” (Luca 9:60 și Mat. 8:22). Nu putem ști exact cine este mort. Pe de altă parte, există destule suflete „adormite” care încă sunt capabile să atingă un nivel suficient pentru a intra în noua lume. Pentru ei are loc lupta dintre lumină și întuneric și ei sunt cei pe care încercăm să-i trezim

În urmă cu patru ani, Darul lui Dumnezeu a fost descoperit lumii prin cartea deschisă. În tot acest timp milioane de oameni nu au apelat încă la șansa mântuirii de la Dumnezeu. Ei continuă să meargă naiv pe calea spre nimicire, asemenea oilor nevinovate, indiferenți la faptul că un singur lup le decimează confratii.

- Dar ce aș putea face singur? – întreabă milioane de oameni „fără păcat”.

- Nu ați fost niciodată singuri, ați fost milioane, dar dezbinarea și indiferența voastră au fost mai puternice decât dragostea pentru copiii voștri și viitorul lor! – Iată ce vor spune copiii acestor oameni când lumea va ajunge la punctul fără întoarcere.

 (Extrase din comentariile lui Aslan Uarziata sub videoclipurile sale)

Descărcați cartea"Un Mesaj"

Arhiva blog "Mesaj"

Videoclipuri în limba engleză

Informații despre carte în diverse limbi

Alăturați-vă la noi pe Telegram