O viață fără păcat și rugăciunile nu te vor salva în Ziua Judecății

Oameni care se roagăMilioane de oameni duc o viață fără păcat. Lucrează onest, nu fură, se roagă... Dar nu își dezvoltă sufletul. Sunt harnici, dar rămân indiferenți la ce se întâmplă în jur și în lume. Politica nu îi interesează (de aceea răufăcătorii ajung la putere), nici unificarea (de aceea doar un număr mic de oameni încearcă să salveze lumea de la prăpastie). Nu le pasă de adevărata credință, deși unii dintre ei slujesc în biserici și temple, motiv pentru care popoarele nu au apărători, nici profesori și nici sprijin pentru unificare, de exemplu împotriva planurilor elitei. Crezi că acești oameni ascultători și harnici ce dau putere ticăloșilor care jefuiesc și umilesc popoarele vor merge în lumea de sus?

Nu mulți „credincioși” știu ce este adevărata credință. Chiar și cei care citează pe de rost sfintele scripturi nu înțeleg exact ce este scris în scripturi.

O viață „fără păcat” a unui animal umanoid nu te va proteja în Ziua Judecății dacă, în același timp, ești indiferent față de ceilalți și față de ceea ce se întâmplă. Din cauza indiferenței acestor oameni „diligenti”, s-ar putea să se declanșeze al treilea război mondial, microciparea oamenilor și apoi abisul.

Cartea „Un mesaj” a fost deschisă pentru:

1) Pentru a întări credința în cei care au puțină credință, deoarece nivelul celor șapte tabele sacre arată că sunt de la Cel Atotputernic. Aceasta este ultima carte revelată de Dumnezeu și în care este imposibil să schimbi sau să adaugi ceva așa cum se face în sfintele scripturi. Realizând scopul lui Dumnezeu care a deschis această carte, lumea noastră are șansa de a urma vocea conștiinței – vocea lui Dumnezeu. 

2) Dacă lumea se unește și trece examenul, tabelele vor dezvălui suficiente secrete pentru ca lumea să câștige noi tehnologii în orice domeniu. Cel mai mic lucru este victoria asupra tuturor bolilor și extinderea vieții pământești timp de multe secole. Omenirii i s-a dat de ales: fie să continue să asculte opinia slujitorilor bisericii cu înalți demnitari și ranguri, fie să înceapă să ia decizii cu PROPRIA ta minte și să acționeze conform deciziei TALE personale

Totuși, majoritatea continuă să privească spre slujitorii bisericii și să aștepte instrucțiunile lor. Cu toate acestea, va exista o singură instrucțiune de la ei – împotriva lui Dumnezeu. Ei au făcut asta de secole prin persecutarea mesagerii lui Dumnezeu și împărțirea popoarelor în religii și confesiuni pentru a le face pe plac tiranilor. În această perioadă de examen, fiecare suflet trebuie să crească la propria decizie, deoarece în Ziua Judecății, slujitorii bisericii nu vor răspunde pentru tine, ci fiecare va răspunde pentru el însuși.

Din păcate, sunt mulți care sunt la un nivel și mai jos și trăiesc ca bioroboții umanoizi. Aceștia sunt oameni „morți”. De aceea Isus a spus: „Lasă morții să-și îngroape morții” (Luca 9:60 și Mat. 8:22). Nu putem ști exact cine este mort. Pe de altă parte, există destule suflete „adormite” care încă sunt capabile să atingă un nivel suficient pentru a intra în noua lume. Pentru ei are loc lupta dintre lumină și întuneric și ei sunt cei pe care încercăm să-i trezim

În urmă cu patru ani, Darul lui Dumnezeu a fost descoperit lumii prin cartea deschisă. În tot acest timp milioane de oameni nu au apelat încă la șansa mântuirii de la Dumnezeu. Ei continuă să meargă naiv pe calea spre nimicire, asemenea oilor nevinovate, indiferenți la faptul că un singur lup le decimează confratii.

- Dar ce aș putea face singur? – întreabă milioane de oameni „fără păcat”.

- Nu ați fost niciodată singuri, ați fost milioane, dar dezbinarea și indiferența voastră au fost mai puternice decât dragostea pentru copiii voștri și viitorul lor! – Iată ce vor spune copiii acestor oameni când lumea va ajunge la punctul fără întoarcere.

 (Extrase din comentariile lui Aslan Uarziata sub videoclipurile sale)

Descărcați cartea"Un Mesaj"

Arhiva blog "Mesaj"

Videoclipuri în limba engleză

Informații despre carte în diverse limbi

Alăturați-vă la noi pe Telegram